Om oss

Slangeportalen.no 

er nettbutikken til Slangeportalen AS, org.nr. 918 860 398.

Netthandelen er åpen både for norske bedrifter (B2B) og private kunder (B2C), men du må være registrert kunde for å handle på nettet.

Vi tilbyr i tett samarbeid med med en av Norges ledende leverandører et bredt priset utvalg av hydraulikk- og industrislanger, ledningskomponenter og relatert utstyr.

Produktutvalg er illustrert så godt som mulig med bilder og utdypende produktbeskrivelse. Det med forbehold om eventuelle bilde- og skrivefeil.

Vår netthandelsløsning er i tett samarbeid med Dandomain, en meget sikker HTTPS løsning. Likeså de betalingsløsningene vi benytter i tillegg til vår bankforbindelse.

Bestillinger og andre henvendelser
For å handle må du være registrert kunde da alle bestillinger skal skje via slangeportalen.no. Mottatte nettbestillinger blir håndtert fortløpende. Levering i hehold til ICOTERMS EXW skjer så rask som mulig av vår logistikkpartner Hydroscand innenfor åpningstider, Mandag - Fredag 08:00 - 16:00. Vi besvarer alle ePost henvendelser innen 24 timer.

Gjeldende kjøpsvilkår  - når det kjøpes via Slangeportalen.no aksepteres vilkårene i det øyeblikket bestillingen betales/sendes.

Personopplysninger
Slangeportalen.no beskytter dine personlige data. For å kunne gjennomføre et kjøp på Slangeportalen.no trenger vi navn, adresse, e-post og mobiltelefon.

Denne informasjonen er nødvendig for å sende deg ordrebekreftelse, din bestilling til riktig leveringsadresse og holde ordrebevegelsen oppdatert. Likeså for å kontakte deg dersom det skulle være behov for det eller når vi ønsker å informere deg om våre produkter eller endringer i nettbutikken.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, håndtering av avgifter og eventuell retur-/garantihåndtering.

Disse opplysninger blir lagret hos vår leverandør av handelsløsningen, regnskapsløsning og betalingsalternativene, henholdsvis Dandomian, Unieconomy AS, Klarna AB, alle som følger GDPR (The General Data Protection Regulation).

Slangeportalen AS formidler/overleverer ingen person-/firmaopplysninger til tredjepartsleverandører.

Opprett brukerkonto

Søk om bedriftskonto (B2B)

Home