Om oss

slangeportalen.no (Slangeportalen AS)

Vi driver netthandel med hydraulikk- og industrislanger, kuplinger og relatert tilbehør, rettet kun mot det norske markedet. Vårt søkbare produktutvalg er illustrert godt med bilder og utdypende produktbeskrivelse. Vår netthandelsløsning er Nordisk eHandel (eValent Group) og er sikker HTTPS løsning. 

Vareutvalg - Hydraulikk- og industrislanger, kuplinger og relatert tilbehør...
365/24/7 tilgang til markedets bredeste sortiment av hydraulikk- og industrislanger, ledningskomponenter, slangekuplinger, adaptors, snittringsarmaturer, kragekuplinger, ORFS-kuplinger, rørklammer, kuleventiler, slangetromler og relatert tilbehør. Til enhver tid tilstreber vi å kunne levere de fleste produktene til konkurransedyktige priser samtidig som vi er løsningsorientert.

Vi har tilgang til over 28 000+ ulike produkter, ikke alle er vist på Slangeportalen, men ikke nøl med å bruke kontaktskjema dersom du har et spesielt produktbehov som du ikke finner i portalen. For eks. hvis du har behov for helt spesielle slanger (lenger og kuplinger), tar vi utfordringen!

Søk etter vare(r)
Du kan finne ønsket vare(r) ved bruk av ulike søkeord. Søk med produktnavn, varenummer, varegruppe o.l. i søkefeltet øverst til venstre på Slangeportalens forside. Et google søk kan også være formåltjenelig. Dersom søket er resultatløs, anfefaler vi deg å bruke vår kontaktside, ikke telefon!

Bestilling/forespørsel/support/levering/kjøpsvilkår
Bestillinger i vår nettbutikk og e-post forespørsler kan sendes 24/7 og blir besvart fortløpende. Ingen skal vente mer enn 24 timer. Varer kan bestilles med eller uten innlogging. Med innlogging da registrerer du deg som kunde, uten betyr at du kan bestille vare(r) og går direkte til handlevognen.

Mottatte bestillinger blir håndtert forløpende med rask levering av lagervarer innenfor lagerets åpningstiden, mandag - fredag 08:00-16:00, pakker og sender lagervarer samme dag, eller senest neste dag. Hvor fort varen(e) ankommer avhenger om varen(e) er på lager og vilken forsendelsesmetode som velges. Haster det meget anbefales Postens Ekspress ServiceFor bedrifter ellers anbefaler vi Postens "Dør til Dør" Bedriftspakke, men Postens Servicepakke til nærmeste postkontor kan også benyttes dersom bedriften vil ha samme leveringsmåte som for private kunder. Vi tar ikke ekstra for småbestillinger. Til enhver tid etter kl 15:00 kan det spores med ordrenummeret på posten.no/bring.no om varen er sendt. 

Kjøpsvilkår(klikk her)

Betalingsmåter
Vi tilbyr 2 kostnadsfrie og enkle betalingsløsninger: KLARNA CHECK-OUT og SVEA CHECK-OUT.
KLARNA CHECK-OUT tilbyr registrerte norske selskaper 30 dagers kreditt uten gebyr og delbetaling hvis ønskelig, private kunder 14 dager. SVEA CHECK-OUT tilbyr faktura, kortbetaling, delbetaling og meget enkel kjøpsprosess for bedrifter uten å være registrert kunde hos Slangeportalen.no. Ved bruk av valgt betalingsmåte aksepteres deres til enhver tid gjeldende vilkår inkl. kredittsjekk. Kredittkjøp for store bedrifter utenom Klarna og Svea kan avtales under forutsetning av kredittverdighet, EHF mottak av faktura og 14 dagers kredittid samt aksept av våre kjøpsvilkår. Bedriften må være registrert som kunde hos slangeportalen.no Kontakt oss her dersom ikke Klarna eller Svea Checkout kan benyttes.

Personsopplysninger
Slangeportalen.no beskytter dine personlige data. For å kunne gjennomføre et kjøp på Slangeportalen.no trenger vi navn, adresse, e-post og mobiltelefon. Denne informasjonen er nødvendig for å sende deg ordrebekreftelse, din bestilling til riktig leveringsadresse og holde ordregbevegelsen oppdatert. Likeså for å kontakte deg dersom det skulle være behov for det eller når vi ønsker å informere deg om våre produkter eller endringer i nettbutikken. 

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell retur-/garantihåndtering. Disse opplysninger blir lagret hos vår leverandør av handelsløsningen, regnskapsløsning og betalingsløsningene, henholdsvis Evalent Group AB, Fiken AS, Klarna AB, og Svea Finans, alle som følger GDPR (The General Data Protection Regulation). Slangeportalen AS formidler/overleverer ingen person-/firmaopplysninger til tredjepartsleverandører.

Vi ønsker deg velkommen som kunde, REGISTRER deg her!

Org.nr. 918 860 398MVA | Slangeportalen AS | slangeportalen.no | 7044 Trondheim