VELKOMMEN TIL SLANGEPORTALEN.NO 

Vi driver netthandel med tusenvis av prisgunstige hydraulikk- og industrislanger, komponenter og tilbehør i samarbeider med norsk markedsledende leverandør. Dette i tillegg til pressing av slanger tilpasset de fleste arbeidsområder. 

Majoriteten av slangene er priset pr meter unntaksvis noen i hele lengder. Alle priser er eks. mva og frakt. Varer som ikke er prissatt, kontakt oss!  Ikke kunde? Bli kunde!

Slangepørtalen

 

 

slangeportalen.no (Slangeportalen AS)
Vi driver netthandel med hydraulikk- og industrislanger, kuplinger og relatert tilbehør, rettet kun mot det norske markedet. Dette i samarbeid med norsk lendende leverandør.

Vårt søkbare produktutvalg er illustrert godt med bilder og utdypende produktbeskrivelse.

Vår netthandelsløsning er i samarbeid med eValent Group og er sikker HTTPS løsning. Likeså er betalingsløsningene vi benytter i tillegg til vår bankforbindelse.

Vareutvalg - Hydraulikk- og industrislanger, kuplinger og relatert tilbehør
7/24/365 adgang til å bestille varer fra et meget stort sortiment av hydraulikk- og industrislanger, ledningskomponenter, slangekuplinger, adaptere, snittringsarmaturer, kragekuplinger, ORFS-kuplinger, rørklammer, kuleventiler, slangetromler og relatert tilbehør.

Til enhver tid tilstreber vi å kunne levere de fleste produktene til konkurransedyktige priser med forbehold om at prisene kan endre seg uten forvarsel samtidig som vi er løsningsorientert.

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har et spesielt produktbehov som ikke finner i portalen. Vi tar utfordringen!

Søk etter vare(r)
I de 2 øverste sorte fanene, i produktmenyen til venstre og andre lenker fokuserer vi på å at det skal være enkelt å søke etter ønsket vare(r).

De kan også finnes ved bruk av ulike søkeord. Søk med produktnavn, varenummer, varegruppe o.l. i søkefeltet øverst til venstre på Slangeportalens forside.

Et google søk kan også være formålstjenlig. Dersom søket er resultatløst, kontakt oss pr ePost, ikke telefon!

Trenger du mer beskrivende informasjon gå til Bruksområder, Slangetyper og Slangeguide i den øverste sorte fanen.

Bestilling/forespørsel/support/levering/kjøpsvilkår
Bestillinger i vår nettbutikk og e-post forespørsler kan sendes 24/7/365 og blir besvart fortløpende. Ingen skal vente mer enn 24 timer.

Varer kan bestilles med eller uten innlogging. Med innlogging da registrerer du deg som kunde, uten betyr at du kan bestille vare(r) og går direkte til handlevognen.

Mottatte bestillinger blir håndtert forløpende med rask levering (Icoterms EXW) av lagervarer innenfor lagerets åpningstid, mandag - fredag 08:00-16:00.

Forsendelser opptil 35 kg sendes som regel med Bring/"Dør til Dør" Bedriftspakke med sporing. Større forsendelser går fortrinnsvis med Schenker med sporing.

Kjøpsvilkår (klikk her)

Personopplysninger
Slangeportalen.no beskytter dine personlige data. For å kunne gjennomføre et kjøp på Slangeportalen.no trenger vi navn, adresse, e-post og mobiltelefon. Denne informasjonen er nødvendig for å sende deg ordrebekreftelse, din bestilling til riktig leveringsadresse og holde ordrebevegelsen oppdatert. Likeså for å kontakte deg dersom det skulle være behov for det eller når vi ønsker å informere deg om våre produkter eller endringer i nettbutikken.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, håndtering av avgifter og eventuell retur-/garantihåndtering. Disse opplysninger blir lagret hos vår leverandør av handelsløsningen, regnskapsløsning og betalingsalternativene, henholdsvis Evalent Group AB, Unieconomy AS, Klarna AB, og Svea Finans, alle som følger GDPR (The General Data Protection Regulation). Slangeportalen AS formidler/overleverer ingen person-/firmaopplysninger til tredjepartsleverandører.

Vi ønsker deg velkommen som kunde, REGISTRER deg her!

Org.nr. 918 860 398MVA | Slangeportalen AS | slangeportalen.no | 7011 Trondheim