VELKOMMEN TIL SLANGEPORTALEN.NO

Vi takker alle som handlet hos oss i 2021 samtidig som vi ønsker dere et riktig GODT NYTTÅR
De aller fleste slangene  er priset pr meter unntaksvis hele lengder. Våre priser er oppgitt eks. mva og frakt.

Slangeportalen.no 

er nettbutikken til Slangeportalen AS som driver med hydraulikk- og industrislanger, kuplinger og relatert tilbehør rettet kun mot det norske markedet. Dette i et tett samarbeid med norsk ledende leverandør. 

Vi tilbyr et bredt priset vareutvalg av hydraulikk- og industrislanger, ledningskomponenter, slangekuplinger, adaptere, snittringsarmaturer, kragekuplinger, ORFS-kuplinger, rørklammer, kuleventiler, slangetromler og stort utvalg av relatert tilbehør som kan bestilles 24/7.
 

Vårt produktutvalg er illustrert så godt som mulig med bilder og utdypende produktbeskrivelse. Det med forbehold om eventuelle bilde- og skrivefeil.
 

Vår netthandelsløsning er i tett samarbeid med Dandomain og er en meget sikker HTTPS løsning. Likeså betalingsløsningene vi benytter i tillegg til vår bankforbindelse.
 

Bestillinger og andre henvendelser
Vi besvarer alle henvendelser innen 24 timer. Mottatte bestillinger blir håndtert fortløpende med rasket mulig levering, ICOTERMS EXW, av lagervarer innenfor vår logistikkpartners åpningstider, Mandag - Fredag 08:00 - 16:00
 

Gjeldende kjøpsvilkår
 

Personopplysninger
Slangeportalen.no beskytter dine personlige data. For å kunne gjennomføre et kjøp på Slangeportalen.no trenger vi navn, adresse, e-post og mobiltelefon.

Denne informasjonen er nødvendig for å sende deg ordrebekreftelse, din bestilling til riktig leveringsadresse og holde ordrebevegelsen oppdatert. Likeså for å kontakte deg dersom det skulle være behov for det eller når vi ønsker å informere deg om våre produkter eller endringer i nettbutikken.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, håndtering av avgifter og eventuell retur-/garantihåndtering.

Disse opplysninger blir lagret hos vår leverandør av handelsløsningen, regnskapsløsning og betalingsalternativene, henholdsvis Dandomian, Unieconomy AS, Klarna AB, og Svea Finans, alle som følger GDPR (The General Data Protection Regulation).

Slangeportalen AS formidler/overleverer ingen person-/firmaopplysninger til tredjepartsleverandører.
 

Opprett brukerkonto

Søk om firmakonto (B2B brukerkonto)