Slangeportalen
Under BRUKSOMRÅDER, i den øverste fanen, kan det muligens være enklere å finne vare(ne) som passer for ditt arbeidsfelt. Ellers finner du alle varene under PRODUKTER, eller ved å velge i fane 2 ovenfor. Alternativt benytt søkefeltet eller trykk på et av bildene under. Googling kan også være formålstjenelig. Produkter som ikke er prissatt, be om tibud! Usikker på dimensjoner, trykk, forkortelser osv. trykk her.

Kjøpsvilkår

Bestilling, priser, betaling og leveranse

Alle bestillinger skjer via vår nettbutikk (https://slangeportalen.no) og vi behandler din informasjon i henhold til gjeldende lov om behandling av personopplysninger. Varer kan bestilles med eller uten innlogging. Med innlogging da registrerer du deg som kunde, uten betyr at du kan bestille vare(r) og går direkte til handlevognen.

Pris på varene er oppgitt i norske kroner (NOK) eksklusive moms og emballasje. I handlevognen vises totalprisen inklusive alle avgifter som moms, frakt og eventuelle betalingsgebyr.

Betalings- og fraktvilkår oppgis i handlevognen, avhengig av valgt betalingsmåte og fraktmetode.

Vi tar forbehold om eventuell feilprisete varer og fraktavvik, noe som kan føre til etterregning. Noen produktbilder kan i enkelte tilfeller avvike noe fra det aktuelle produktet. Trykkfeil kan forekomme. Derfor tar vi forbehold.

Betalingsalternativer
Vi tilbyr 2 kostnadsfrie og enkle betalingsløsninger: KLARNA CHECK-OUT og SVEA CHECK-OUT.

KLARNA CHECK-OUT tilbyr registrerte norske selskaper 30 dagers kreditt  uten gebyr og delbetaling hvis ønskelig, private kunder 14 dager. SVEA CHECK-OUT tilbyr faktura, kortbetaling, delbetaling og meget enkel kjøpsprosess for bedrifter uten å være registrert kunde hos Slangeportalen.no.  Ved bruk av valgt betalingsmåte aksepteres deres til enhver tid gjeldende vilkår inkl. kredittsjekk. 

FAKTURA (KLARNA CHECKOUT) BEDRIFTER:
Ved bruk av betalingskort:
Klarna sender betalingsbekreftelse uten at MERVERDIAVGIFTEN er spesifisert. Kontakt Klarna på 21 01 89 91 dersom spesifisert MVA er et krav.
Fakturakjøp:
Klarna sender da faktura.

Kredittkjøp for store bedrifter utenom Klarna og Svea kan avtales under forutsetning av kredittverdighet, EHF mottak av faktura og 7 dagers kredittid samt aksept av våre kjøpsvilkår. Bedriften må være registrert som kunde hos slangeportalen.no Kontakt oss her dersom ikke Klarna eller Svea Checkout kan benyttes.

Angrerett

Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Iht. angrerettloven har du noen plikter og oppgaver. Disse finner du i avsnittene nedenfor. Vi ønsker at transaksjonene rundt dette skal være så enkle som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser. 

Dersom varen(e) er tatt i bruk, som din egen, kan ikke angreretten gjøres gjeldende. Vi anbefaler å vise god omsorg for originalemballasje/salgsforpakning hvis man ønsker å returnere varen trygt og sikkert tilbake.

Under finner du noen viktige utdrag fra angrerettloven:

  1. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven § 6, punkt e)
  2. Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
  3. Angreretten kan ikke gjøres gjeldende for lyd- eller bildeopptak eller datamaskinprogram der forbrukeren har brutt forseglingen.(jf. Angrerettloven § 12 siste ledd)
  4. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).
  5. Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med frakt kostnader tur retur og et gebyr pålydende kr 450,- til Slangeportalen AS for behandling av saken.


Her kan du laste ned angreskjema (gjelder kun privatkjøp): Angreskjema

Leveringsbetingelser og tid
Ex. works varelager og forsendelsen skjer for kundens regning og risiko hvis ikke annet er avtalt. Likeså returer. Lagerførte varer pakkes og sendes normalt samme dag. Er det varer som ikke er lagerført, vil kunde få tilbakemelding om estimert leveranse på disse varene.

Alle forsendelsene som sendes med Bring og Schenker (bruk avsenders referansenr = bestilingsnummer) kan spores ved å søke med ordre-/bestillingsnummer:

Returer

  1. Returfrakt må kjøper selv bekoste med mindre varen er defekt eller vi har levert feil vare. Retur skal sendes som brev eller pakke, ikke som oppkrav. Ved bytte betaler vi for frakt av ny vare til kjøper.
  2. Retur av varer aksepteres ikke uten forutgående skriftlig avtale med bemyndiget person og at returavtalenummer er oppgitt. Dersom det er gjort avtale om retur, forutsettes det at varen returneres franko. Varer som er fremskaffet spesielt, tas ikke i retur.  Et gebyr vil bli beregnet som dekning for våre omkostninger.
  3. Tilbakebetalingsplikt: Hvis dere benytter angreretten, forplikter vi oss til å betale tilbake deres betaling for vare senest 30 dager etter at vi har mottatt varen, eller hvis det gjelder en tjeneste senest 30 dager etter at vi har fått melding om at dere ønsker å benytte angreretten. Dere må selv betale eventuelle returkostnader for å sende tilbake varer.

 Se også Forbrukerrådets hjemmeside for mer informasjon om deres rettigheter.

Personsopplysninger
Slangeportalen.no beskytter dine personlige data. For å kunne gjennomføre et kjøp på Slangeportalen.no trenger vi navn, adresse, e-post og mobiltelefon. Denne informasjonen er nødvendig for å sende deg ordrebekreftelse, din bestilling til riktig leveringsadresse og holde ordregbevegelsen oppdatert. Likeså for å kontakte deg dersom det skulle være behov for det eller når vi ønsker å informere deg om våre produkter eller endringer i nettbutikken.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell retur-/garantihåndtering. Disse opplysninger blir lagret hos vår leverandør av handelsløsningen, regnskapsløsning og betalingsalternativene, henholdsvis Evalent Group AB, Fiken AS, Klarna AB, og Svea Finans, alle som følger GDPR (The General Data Protection Regulation). Slangeportalen AS formidler/overleverer ingen person-/firmaopplysninger til tredjepartsleverandører.

Org.nr. 918 860 398MVA | Slangeportalen AS | 7044 Trondheim