Slangeportalen
Under BRUKSOMRÅDER, i den øverste fanen, kan det muligens være enklere å finne vare(ne) som passer for ditt arbeidsfelt. Ellers finner du alle varene under PRODUKTER, eller ved å velge i fane 2 ovenfor. Alternativt benytt søkefeltet eller trykk på et av bildene under. Googling kan også være formålstjenelig. Produkter som ikke er prissatt, be om tibud! Usikker på dimensjoner, trykk, forkortelser osv. trykk her.

  HJEM » Slangebeskyttelse

Slangebeskyttelse

Slangebeskyttelse

Perfekt produkt for den miljøbevisste

Dette er grunner til at slanger bør beskyttes:
Slitasje, støt, oljesøl o.l., hindre UV-stråling, formstabilitet og synlighet (gul farge). Dette betyr økt livslengde for slangene og på sikt god økonomi.

Vi kan levere et bredt utvalg av slangebeskyttelser basert på det resirkulerbare materiale HD PE. Dette gir spiralen både elastisitet og styrke som passer for mange miljøer. Disse leveres i standard lengder på 1 og 6 meter, og er lett å montere grunnet at de er utstyrt med hull i endene.  Noen dimensjoner kan faktisk leveres opp til 50 meter lengde. Individuelle løsninger etter behov er mulig. Temperaturområdet er mellom -70 C° og +80 C°.  

Les mer
Produkter
12 36 72