VELKOMMEN TIL SLANGEPORTALEN.NO 

Vi driver netthandel med tusenvis av prisgunstige hydraulikk- og industrislanger, komponenter og tilbehør i samarbeider med norsk markedsledende leverandør. Dette i tillegg til pressing av slanger tilpasset de fleste arbeidsområder. 

Majoriteten av slangene er priset pr meter unntaksvis noen i hele lengder. Alle priser er eks. mva og frakt. Varer som ikke er prissatt, kontakt oss!  Ikke kunde? Bli kunde!

  HJEM » Slangebeskyttelse

Slangebeskyttelse

Slangebeskyttelse

Perfekt produkt for den miljøbevisste

Dette er grunner til at slanger bør beskyttes:
Slitasje, støt, oljesøl o.l., hindre UV-stråling, formstabilitet og synlighet (gul farge). Dette betyr økt livslengde for slangene og på sikt god økonomi.

Vi kan levere et bredt utvalg av slangebeskyttelser basert på det resirkulerbare materiale HD PE. Dette gir spiralen både elastisitet og styrke som passer for mange miljøer. Disse leveres i standard lengder på 1 og 6 meter, og er lett å montere grunnet at de er utstyrt med hull i endene.  Noen dimensjoner kan faktisk leveres opp til 50 meter lengde. Individuelle løsninger etter behov er mulig. Temperaturområdet er mellom -70 C° og +80 C°.  

Les mer
Produkter
12 36 72