VELKOMMEN TIL SLANGEPORTALEN.NO 

Vi driver netthandel med tusenvis av prisgunstige hydraulikk- og industrislanger, komponenter og tilbehør i samarbeider med norsk markedsledende leverandør. Dette i tillegg til pressing av slanger tilpasset de fleste arbeidsområder.

Covid 19: "Business as usual" hos vår logistikkpartner, pakking og leveringer går som normalt.

Majoriteten av slangene er priset pr meter unntaksvis noen i hele lengder. Alle priser er eks. mva og frakt. Varer som ikke er prissatt, kontakt oss!  Ikke kunde? Bli kunde!

  HJEM » Hurtigkuplinger » MULTIKUPLINGER » Faster enheter

Faster enheter

Faster enheter

Enkelt, kjapt, sikkert og miljøvennlig (ingen søl av olje).

Dette er et system der man med et håndtak kobler sammen flere hurtigkoplinger med eller uten stikkontakt i et eneste håndgrep.

Mye brukt blant annet på mobile og industrielle applikasjoner, der kjappe løsninger for vertøybytte kreves, som for eksempel vekselflak, snøploger og kraner. Konstruksjonen gjør at bytte av verktøy går mye kjappere og enklere, samt at risiko for å koble feil er nærmest umulig.

Det eksisterer to varianter - 2P (uten trykkeliminator) og 3P (med trykkeliminator) 

Forskjellenb er at handelens hurtigkopling er 3P lengre og inneholder en ekstra ventil (eliminator). Denne varianten bør velges når man kan få resttrykk i handelen som for eksempel oppstår ved temperaturøkning. Hundelen på 3P har en kortere brakett eller enkel spake i stedet for lange brakett som på 2P.

Passer til følgende applikasjoner:
Jordbruk (Traktorer) | Anlegg (Anleggsmaskiner) | Transport (Trucks, Trailer

RESERVEDELER OG TILBEHØR (se under Faster tilbehør)

Les mer
Produkter
12 36 72