Slangeportalen
Under BRUKSOMRÅDER, i den øverste fanen, kan det muligens være enklere å finne vare(ne) som passer for ditt arbeidsfelt. Ellers finner du alle varene under PRODUKTER, eller ved å velge i fane 2 ovenfor. Alternativt benytt søkefeltet eller trykk på et av bildene under. Googling kan også være formålstjenelig. Produkter som ikke er prissatt, be om tibud!

  HJEM » Demonterbare kuplinger

Demonterbare kuplinger

Demonterbare kuplinger

Benyttes på slangetyper produsert etter EN 853 1SN og EN 853 2SN.

Hylser for både skive og non-skive er tilgjengelig, kuplinger og hylser som lagerføres er i dim. 1/4” til 1”.

Demonterbar fittings er bare anbefalt på applikasjoner med moderate trykk og hvor det er behov for å montere slange uten bruk av presser.

MONTERINGSANVISNING FOR DEMONTERBARE KUPLINGER MED NON-SKIVE HYLSER PÅ HYDRAULIKKSLANGE EN 853 1SN OG EN 853 2SN

  1. Kapp slangen vinkelrett. Bruk helst en kappemaskin. Glem ikke å trekke fra kuplingenes byggemål. Fjern kappestøv med trykkluft. Pass på at det ikke er olje på slangens yttergummi.
  2. Pass på ikke å smøre hverken slangens ende eller gjengene i hylsen. Sett hylsen i en skrustikke og skru slangen (motsols) inn i hylsen til den bunner. Skru deretter ca. en omdreining tilbake.
  3. Smør den koniske delen på kuplingen (ikke gjengene) med en egnet olje. Skru kuplingen inn i hylsen og slangen til den bunner. Ytterligere tiltrekking er ikke nødvendig.

Montering

  1. Benyttes på slangetyper produsert etter EN 853 1SN og EN 853 2SN.
  2. Hylser for både skive og non-skive er tilgjengelig, kuplinger og hylser som lagerføres er i dim. 1/4” til 1”.
  3. Demonterbar fittings er bare anbefalt på applikasjoner med moderate trykk og hvor det er behov for å montere slange uten bruk av presser.
  4. Forkortelelser i forbindelse med produktbeskrivelsene, klikk her.

 

 

Demonterbare kuplinger

Montering

 

 

 

Les mer
Produkter
12 36 72