VELKOMMEN TIL SLANGEPORTALEN.NO 

Vi driver netthandel med tusenvis av prisgunstige hydraulikk- og industrislanger, komponenter og tilbehør i samarbeider med norsk markedsledende leverandør. Dette i tillegg til pressing av slanger tilpasset de fleste arbeidsområder.

Covid 19: "Business as usual" hos vår logistikkpartner, pakking og leveringer går som normalt.

Majoriteten av slangene er priset pr meter unntaksvis noen i hele lengder. Alle priser er eks. mva og frakt. Varer som ikke er prissatt, kontakt oss!  Ikke kunde? Bli kunde!

Registrere deg som kunde

slangeportalen.no (918 860 398 Slangeportalen AS) driver sikker https netthandel med hydraulikk- og industrislanger, kuplinger og relatert tilbehør samt pressing av slanger. Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av produkter, raskest mulig levering av lagervarer og ikke minst å ha til enhver tid konkurransedyktige priser.

Som innlogget registrert kunde har du (anbefales):
Tilgang til "min side" med full oversikt til
:

  • Kundeopplysningene
  • Skrive ut  ORDREBEKREFTELSE
  • Mine bestillinger hvor ORDRESTATUS kan følges:
  • Ved å klikke på ordrenummret er det tilgang til ORDREBEKREFTELSE herunder  også
  • BUTIKKENS KOMMENTARER hvori sporingsdetaljer ligger dersom bestillingen har statusen "sendt".
  • Lagrede leveringsadresser (du ha flere)
  • Gjentagende bestilling ved å klikke på ordrenummer og kopiere ordren til handlevognen.
  • 24/7/365 tilgang til et stort utvalg av slanger, kuplinger og tilbehør.

Våre viktigste samarbeidspartnere er:
Netthandelsløsning: Nordisk e-Handel (eValent Group/https)
Betalingsløsninger: Klarna, Svea CheckOut
Både Klarna og Svea CheckOut er smidige i sin bruk, velg mellom Faktura, Konto, Delbetaling eller Kreditt-/debitkort, systemet henter opp dine kundeopplysninger. 

Dersom leveringsadresse ikke er den samme som fakturaadresse, og ikke lagt inn på forhånd, kan den endres i linken "Fyll ut leveringsaressen" (Klarna) og "Legg til annen leveringsadresse" (Svea) før selve betalingen.

REGISTRER deg her, og motta en e-post når din konto er opprettet!

Slangeportalen.no beskytter dine personlige data. For å kunne gjennomføre et kjøp på Slangeportalen.no trenger vi navn, adresse, e-post og mobiltelefon. Denne informasjonen er nødvendig for å sende deg ordrebekreftelse, din bestilling til riktig leveringsadresse og holde ordregbevegelsen oppdatert. Likeså for å kontakte deg dersom det skulle være behov for det eller når vi ønsker å informere deg om våre produkter eller endringer i nettbutikken.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell retur-/garantihåndtering. Disse opplysninger blir lagret hos vår leverandør av handelsløsningen, regnskapsløsning og betalingsløsningene, henholdsvis Evalent Group AB, Unieconomy, Klarna AB, og Svea Finans, alle som følger GDPR (The General Data Protection Regulation). Slangeportalen AS formidler/overleverer ingen person-/firmaopplysninger til tredjepartsleverandører.

OBS
Ved fakturakjøp (innvilget kreditt hos Slangeportalen AS eller ved betaling til SMN1) sender vi aldri ut faktura fra ePost som begynner med for eks. personnavn (at) slangeportalen.no. Vi foretrekker EHF utsendelse .

På forhånd takk og velkommen som kunde.