Slangeportalen
Under BRUKSOMRÅDER, i den øverste fanen, kan det muligens være enklere å finne vare(ne) som passer for ditt arbeidsfelt. Ellers finner du alle varene under PRODUKTER, eller ved å velge i fane 2 ovenfor. Alternativt benytt søkefeltet eller trykk på et av bildene under. Googling kan også være formålstjenelig. Produkter som ikke er prissatt, be om tibud! Usikker på dimensjoner, trykk, forkortelser osv. trykk her.

Bli kunde

slangeportalen.no (918 860 398 Slangeportalen AS) driver sikker https netthandel med hydraulikk- og industrislanger, kuplinger og relatert tilbehør. Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av produkter, raskest mulig levering av lagervarer og ikke minst å ha til enhver tid konkurransedyktige priser.

Når du registrerer deg som kunde, anbefaler Slangeportalen.no at du også legger inn leveringsadressen dersom den er forskjellig fra fakturaadressen. 

Våre viktigste samarbeidspartnere er:

Netthandelsløsning: Nordisk e-Handel (eValent Group/https)
Betalingsløsninger: Klarna og Svea CheckOut
Bankforbindelse: SMN 1, Trondheim

Som registrert kunde får du disse fordelene ved å handle hos oss:

  • Åpen 24/7 - sikker handel (https)
  • Prisgunstig produktutvalg
  • Rask levering av lagervarer med sporing ved bruk av ordrenummer
  • Oversikt over dine tidligere bestillinger
  • Kopiere tidligere ordrer og enkelt plassere disse i handlekurven ved gjentagende ord
  • Sikker gebyrfri handel med Klarna-og Svea CheckOut (faktura, kort)
  • Kredittkjøp for større bedrifter forutsatt faktura via EHF, 14 dagers kredittid og aksept av våre kjøpsvilkår.

REGISTRER deg her, og motta en e-post når din konto er opprettet!

Slangeportalen.no beskytter dine personlige data. For å kunne gjennomføre et kjøp på Slangeportalen.no trenger vi navn, adresse, e-post og mobiltelefon. Denne informasjonen er nødvendig for å sende deg ordrebekreftelse, din bestilling til riktig leveringsadresse og holde ordregbevegelsen oppdatert. Likeså for å kontakte deg dersom det skulle være behov for det eller når vi ønsker å informere deg om våre produkter eller endringer i nettbutikken.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell retur-/garantihåndtering. Disse opplysninger blir lagret hos vår leverandør av handelsløsningen, regnskapsløsning og betalingsløsningene, henholdsvis Evalent Group AB, Fiken AS, Klarna AB, og Svea Finans, alle som følger GDPR (The General Data Protection Regulation). Slangeportalen AS formidler/overleverer ingen person-/firmaopplysninger til tredjepartsleverandører.

OBS
Ved fakturakjøp (innvilget kreditt hos Slangeportalen AS eller ved betaling til SMN1) sender vi aldri ut faktura fra ePost som begynner med for eks. personnavn (at) slangeportalen.no.

På forhånd takk og velkommen som kunde.